Dispositivos e acessórios
Chicken ball kebabs with rice
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portion
Ingredientes
-
chicken breast fillet sliced200 g
-
shallot sliced (approx. 1 shallot)30 g
-
fresh rosemary needles washed and dried2 sprigs
-
fresh parsley1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
white wine30 g
-
stale white bread crust removed, in pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)30 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgette medium-sized, cut into 16 slices1
-
pepper (vegetable), any colour cut into 16 square pieces1
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade½ tsp
-
risotto rice e.g. Arborio or Carnaroli150 g
-
extra virgin olive oil20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
36.7 g
Energia
2510 kJ /
600 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
80.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Poultry
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chocolate chip cookies
50min
Sicilian Prawn Salad
40min
Dairy free hot chocolate
10min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Swedish carrot slice
2h
Antioxidant detox juice
15min
Turkey burgers
1h 25min
Abundant breakfast bowl
30min
Chocolate cake
45min
Turkey burgers
1h 25min