Dispositivos e acessórios
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
beef mince800 g
-
salt2 tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
-
onions cut into quarters200 g
-
carrots (opcional) cut into pieces100 g
-
sunflower oil45 g
-
crushed tomatoes, canned400 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
pomegranate molasses (opcional)2 tbsp
-
water150 g
-
cornstarch2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.9 g
Energia
1602 kJ /
383 kcal
Gordura
22 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Cheese sambousek
1h 45min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken with rice
1h
Lemon chicken
50min