Dispositivos e acessórios
Fish fingers with tomato sauce
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcional)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.16 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
10.44 g
Fibra
2.06 g
Hidratos de carbono
26.43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kids zone
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Miso soup, Sake seafood with rice
1h 5min
Cheesecakes in jars
4h
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7h 45min
Sausage Dogs
2h 5min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Stir-fried noodles with vegetables
30min
Pulled pork with steamed buns
3h
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Kid-Size Pizzas
1h 20min
Crispy Breaded Fish
35min