Dispositivos e acessórios
Fish fingers with tomato sauce
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcional)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26.16 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
10.44 g
Fibra
2.06 g
Hidratos de carbono
26.43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kids zone
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken Adobo
1h 25min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Salmon Burger
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Hake and Prawn Burger
15min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1h
Turkey burgers
1h 25min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Chicken and Cheddar Meatballs
1h 20min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min
Avocado Tuna Boats
30min
Baked Chicken Nuggets
1h 15min