Versões compatíveis
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
ou 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Hidratos de carbono
- 39.6 g
- Gordura
- 20.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ratatouille
40 min
Apple cake
1h
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Sardine Empanada
1 Std. 40 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Easy apple pie
45 min
Poppy seed and rosemary crispbread
1h 15 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min