Versões compatíveis
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g plain flour
- 1 tsp fine salt
Topping and assembly
- 240 g medium-hard cheese (e.g. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g onions, cut into quarters
- 200 g red peppers, cut into pieces
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 250 g tomato passata
- 30 g tomato purée
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
-
1
tsp smoked paprika powder
ou 1 tsp sweet paprika powder - 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 tsp sugar
- plain flour for dusting and rolling
- 300 g frozen chopped spinach, defrosted and well-drained
- 4 eggs
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1765 kJ / 422 kcal
- Proteína
- 19.4 g
- Hidratos de carbono
- 39.6 g
- Gordura
- 20.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Hake and Prawn Burger
15 Min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Almond Cashew Paste
15 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Fatayer with cheese and mint
1h 5 min.
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Pain aux Cereales
12 Std. 15 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min