Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2238 kJ / 532 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 39.3 g
- Fibra
- 1.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Lamb stew
Nenhuma avaliação
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Creamy mustard chicken stew
40min
Meatballs - Keftedes
2h 30min
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 Std. 45 Min