Dispositivos e acessórios
Chicken and bacon casserole
Preparação 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Chicken
-
white bread, slightly stale150 g
-
parsley15 g
-
cheese, medium-hard (e.g. Edam), cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
fine salt1 tsp
-
honey20 g
-
mustard20 g
Sauce and assembly
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
butter40 g
-
lemon juice only1
-
paprika1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
mustard1 tsp
-
bacon slices cut into pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.8 g
Energia
265 kJ /
63 kcal
Gordura
3.3 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Starter kit
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Ham Hock Potato Bake
35min
Pastitsio
1h 30min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1h 50min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Sausage and pea risotto
30min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Chicken Tetrazzini
40min
Classic meatloaf
1h 35min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min