Dispositivos e acessórios
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
smoked bacon sliced (2 cm)240 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced80 g
-
gluten-free self-raising flour250 g
-
water125 g
-
medium eggs4
-
xanthan gum1 tsp
-
garlic powder (opcional)¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
258.7 mg
Proteína
7 g
Energia
1091.6 kJ /
260.9 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
20.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buttercream Icing
10min
Banana Bread
1h 50min
Honey Cereal Bars
30min
Orange and Coconut Squares
35min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Pumpkin fritters
35min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Marmite® and Cheese Muffins
45min
Allergen Free White Sauce
10min