Dispositivos e acessórios
Meat pasties
Preparação 40min
Total 3h
30 pieces
Ingredientes
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
800 kJ /
191 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3h 20min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Egg Free Pasta
1h 35min
Charcoal bao buns
1h 50min
Duchess potatoes
1h 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Easy brioche
1h 50min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min