
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Oxtail stew
- 200 g onion cut into pieces
- 200 g fennel trimmed and cut into halves, fronds reserved
- 2 leeks white part only, cut into pieces (4 cm)
- 20 g dried porcini mushrooms cut into slices
- 1 carrot cut into pieces (4 cm)
- 4 garlic cloves
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
- 40 g olive oil
- 800 - 1000 g oxtail
- 3 dried bay leaves
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 150 g red wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Butter bean mash
- 800 g canned butter beans rinsed and drained
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- olive oil to drizzle
- paprika to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1130.6 kcal / 4748.3 kJ
- Proteína
- 65.4 g
- Gordura
- 72.3 g
- Hidratos de carbono
- 50.2 g
- Fibra
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 28.3 g
- Sódio
- 1289.9 mg
Receitas alternativas
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Curried pickled fish
49h
South African curry mince
45min
Hearty seafood chowder
45min
Traditional bobotie
1h 30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Green mango shake
5min
Pilau rice using rice mode
40min
Sago custard puddings
35min
Pumpkin and ginger soup
35min