Dispositivos e acessórios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Preparação 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
131.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
899.5 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous-vide Steak
Nenhuma avaliação
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Festive lobster pâté
4h 45min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2h 20min
Buffalo chicken wings
50min
Asian master stock
1h 45min
Apricot liqueur
1h
English muffins
3h 10min
Avocado mayonnaise
15min
Runny custard
15min