Dispositivos e acessórios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Preparação 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
131.9 mg
Proteína
4.9 g
Energia
899.5 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Herb Mustard
8 Std. 10 Min
Strawberry and thyme butter
10 Min
Curried almonds
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Cashew spread (10-12 months)
5 Min
Mushroom stock paste
1 Std. 35 Min
Espresso caramel sauce
45 Min
Steamed chocolate flan cake
2 Std. 40 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Plum paste
1 Std.
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min