
Dispositivos e acessórios
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Preparação 20min
Total 2h 15min
16 slices
Ingredientes
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Nutrição por 1 slice
Energia
215 kcal /
899.5 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
4.6 g
Sódio
131.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia