Dispositivos e acessórios
Brioche hot cross buns
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 portion
Ingredientes
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
190.8 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Vegan Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Chamomile Tea Latte
10min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Brandy snaps
30min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Piggy buns
2h
Bomboloni with Custard
3h 30min
Bagels
1h 20min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min