Dispositivos e acessórios
Bread stew with tomato and onion
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1975 kJ /
473 kcal
Gordura
25 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Cranberry Almond Financier
1h
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Salmon burgers
25min
Shakshuka
50min
Mushroom pie
1h 40min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min