
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground plus extra to taste
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
ou 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 393 kcal / 2479 kJ
- Proteína
- 44.3 g
- Gordura
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Fibra
- 3.925 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Chicken chasseur
1h 50min
Irish lamb stew
6h 20min
Beef Stroganoff
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Pasta salad with salmon and vegetables
45min
Chicken with tomato sauce
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Lamb Stew
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1h 55min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h