Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions, cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, plus extra to taste
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
ou 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 44.3 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 42.5 g
- Fibra
- 3.925 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Bunny chow
45min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9ωρ. 15 λεπτ.
Irish lamb stew
6h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Lamb stew
Nenhuma avaliação
Curried Sausages and Lentils
1h
South African curry mince
45min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chunky Beef Stew
2h 10min