Dispositivos e acessórios
Fragrant Chicken Curry (Metric)
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Cucumber Peanut Salad
-
peanuts, roasted, unsalted85 g
-
mint leaves fresh10
-
English cucumbers peeled and diced (2 cm)170 g
-
salt to taste
Chicken Curry
-
turmeric, dried, ground2 tsp
-
cayenne pepper, ground1 tsp
-
salt to taste1 tbsp
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods to taste10 - 15
-
whole cloves to taste5 - 10
-
black peppercorns10
-
red chillies, dried to taste3
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds to taste2 tsp
-
curry leaves, fresh (optional)10
-
garlic cloves5
-
fresh ginger (3 cm)1 piece
-
onion quartered285 g
-
vegetable oil70 g
-
tomatoes halved285 g
-
chicken thighs, skinless, bone in skin on, air-chilled910 g
-
tomato paste60 g
-
peanut butter, smooth60 g
Yellow Rice
-
910 g vegetable brothwater910 g
-
turmeric, dried, ground2 tsp
-
salt2 tsp
-
rice, white, type basmati285 g
-
butter, unsalted60 g
-
cilantro, fresh, to garnishparsley leaf, fresh to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2103.8 mg
Proteína
37 g
Energia
3733.9 kJ /
892.4 kcal
Gordura
58.3 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookalong Lunch
4 Receitas
Canadá
Canadá
Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Fragrant Chicken Curry
1h
Red Thai Curry Paste
25min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Korma spice blend
5min
Chicken korma with cashews
30min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Chicken tikka masala
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1h 30min
Cape Malay Chicken Curry
1h