Dispositivos e acessórios
Parathas
Preparação 40min
Total 1h 30min
12 portions
Ingredientes
-
ground cardamom1 tsp
-
garlic clove1
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)1 - 2
-
wholemeal plain flour (see Tips), plus extra for rolling500 g
-
ghee (see Tips), plus extra for brushing50 g
-
olive oil plus extra for brushing and frying15 g
-
salt1 tsp
-
hot water220 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
188.4 mg
Proteína
4.9 g
Energia
792.3 kJ /
188.6 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vada
2 Std. 35 Min
Carrot halwa
1 Std. 5 Min
Bombay aloo
40 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Chilli paneer
30 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Paneer
4 Std. 5 Min
Tarka dal
30 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Amritsari dal
26 Std.
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Roti
2 Std.