Dispositivos e acessórios
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
garlic bulb plus two cloves1
-
olive oil35 g
-
onions quartered250 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard40 g
-
Dijon mustard (opcional)10 g
-
fresh rosemary leaves only1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
chicken breast fillets (approx. 650 g)4
-
cauliflower florets800 g
-
milk130 g
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh thyme leaves for garnishing1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
1596 kJ /
381 kcal
Gordura
12 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baked Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Keto
45 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Beef Stroganoff
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Chicken Tagine
25min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Chicken Salad
1h 20min
Beef with Mushrooms
30min
Turkey Crumble
1h 10min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Coronation Chicken
30min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min