Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée

3.8 67 avaliações
Preparação 15min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • garlic bulb plus two cloves
    1
  • olive oil
    35 g
  • onions quartered
    250 g
  • honey
    30 g
  • wholegrain mustard
    40 g
  • Dijon mustard (opcional)
    10 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • chicken breast fillets (approx. 650 g)
    4
  • cauliflower florets
    800 g
  • milk
    130 g
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • fresh thyme leaves for garnishing
    1 tsp

Nutrição por 1 portion

Energia 381 kcal / 1596 kJ
Proteína 46 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 17 g
Fibra 7 g

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