Dispositivos e acessórios
Thai Red Curry Paste
Preparação 10min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
321.8 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
20 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
100.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Prawn And Chicken Laksa
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Thai red chicken curry and rice
40min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Fajita Seasoning
5min
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Quick Lamb Dhansak
45min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Quick chicken tikka masala
35min