![Thai Red Curry Paste Thai Red Curry Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d610b60625854c11dd752c1824efec3/Derivates/434e2439fd1521119dbad9081404d2384baf5aca.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 tsp coriander seeds
- 3 tsp cumin seeds
- 200 g shallots, halved
- 60 - 90 g fresh red chillies, halved, to taste
- 2 stalks fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 12 garlic cloves
-
45
g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
ou fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 limes, thin peelings of skin only
-
30
g shrimp paste
ou white miso paste - ½ tsp ground white pepper
- Nutrição
- por 1 jar
- Energia
- 1917.1 kJ / 458.2 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Hidratos de carbono
- 100.6 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 20 g
- Sódio
- 321.8 mg
Receitas alternativas
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Béchamel sauce
15 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Quiche Lorraine
45 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Quiche Lorraine
50min
Gazpacho
1h 15min
Trout with hollandaise sauce
50min
Courgette Purée - from 6 months
15 Min
Carrot Mash
1 Std.