Dispositivos e acessórios
Thai Red Curry Paste
Preparação 10min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
321.8 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
20 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
100.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 Std. 20 Min
Tandoori Marinade
10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Lamb Korma
4 Std.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Tikka Paste
1 Std.
Jungli Laal Maas
5 Std.
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 Std.
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Prawn Bhuna
30 Min