Dispositivos e acessórios
Thai Burger
Preparação 30min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemon grass tough outer layer removed, cut in pieces (1 cm)1 stalk
-
fresh red chilli halved, deseeded (see tip)1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in lengths (2 cm)2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
button mushrooms halved200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pork mince, or mixed minced meat, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
fish sauce1 Tbsp
-
sunflower oil for frying
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
22 g
Energia
1337 kJ /
320 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thai Kitchen
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mardi Gras Meatballs
1h 5min
Sticky Chilli Beef
55min
Chicken Jalfrezi
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Pork Vindaloo
4h
Chicken Akhni
1h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Butter Chicken
50min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min