Dispositivos e acessórios
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
Preparação 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)400 g
Tomato Sauce
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
dried herbes de Provence3 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
water150 g
Chicken Balls
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)110 g
-
bread stale, cut in pieces50 g
-
milk60 g
-
dried oregano¾ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
medium egg1
Spaghetti
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
olive oil15 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti270 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
2507 kJ /
599 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baked Chicken
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cottage pie
1h 15min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Chicken Noodle Soup
25min
Cottage Pie
1h 10min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Egg Fried Rice
35min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min