![Chicken and Root Vegetable Stew Chicken and Root Vegetable Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D53DC5B9-A3A4-42B9-8A8F-7CB9F1D09554/Derivates/BF615572-FC99-4419-8DF1-F883D631A58F.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
ou 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 600 g water
- 520 - 550 g chicken thighs, skinless, cut in pieces
- 200 g carrots, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- 200 g parsnips, cut in strips (1 cm x 5 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1806 kJ / 432 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Hidratos de carbono
- 31.6 g
- Gordura
- 15.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken Noodle Soup
25 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Honeyed Chicken
25 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min