Steamed Cabbage and Pork Dumplings

Steamed Cabbage and Pork Dumplings

4.2 54 avaliações
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces

Ingredientes

Dumpling Wrappers
  • vegetable oil plus extra for greasing
  • water
    150 g
  • plain flour
    300 g
  • vegetable oil
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • water plus extra as needed
Filling and Dumplings
  • white cabbage leaves cut in pieces
    400 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • pork mince broken in pieces
    350 g
  • water
    530 g
  • soy sauce
    20 g
  • rice wine
    10 g
    10 g sake
  • sugar
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • light sesame oil
    1 Tbsp
  • plain flour plus extra for dusting

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 piece

Proteína 3 g
Energia 318 kJ / 76 kcal
Gordura 4 g
Fibra 0.5 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...