Dispositivos e acessórios
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Preparação 20min
Total 2h 40min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
garlic cloves8
-
olive oil50 g
-
salt3 tsp
-
ground black pepper6 pinches
-
onions quartered100 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)100 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
plain flour5 Tbsp
-
pork cheeks (approx. 90 g each)8
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
tinned pitted black cherries, in syrup drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)220 - 250 g
-
sour cherry jam25 g
-
beer, fruit beer of choice (see tip)cherry beer330 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
balsamic vinegar20 g
-
tenderstem broccoli350 g
-
cornflour mixed with 2 Tbsp water2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1949 mg
Proteína
57 g
Energia
4366 kJ /
1044 kcal
Gordura
51 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook Mode
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Miso Carbonara Udon
25min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Mexican Chicken Ring
55min
Smoky Pork and Beans
3h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Curry Noodles with Pork
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min