Dispositivos e acessórios
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
chorizo peeled, sliced (5 mm)200 g
-
large raw prawns, peeled300 g
-
fresh baby spinach125 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)200 g
-
boiling water750 g
-
milk250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1480 mg
Proteína
40 g
Energia
2816 kJ /
675 kcal
Gordura
39 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Asparagus Risotto
45min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h