Dispositivos e acessórios
Cod with Garlic Caramel Sauce
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
cod fillets boneless (approx. 100 g each)4
-
water450 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
garlic cloves15
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
fresh spinach leaves300 g
-
fine sea salt⅛ tsp
-
liquid caramel20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.7 g
Energia
2437 kJ /
583 kcal
Gordura
51.4 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon Soufflé
1h
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sicilian Salad
30min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Prawn Chow Mein
45min