Dispositivos e acessórios
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
Preparação 15min
Total 1h
16 pieces
Ingredientes
-
orange thin peelings of skin only1
-
caster sugar100 g
-
large egg1
-
baking powder½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
dried apricots quartered60 g
-
almonds60 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled60 g
-
milk for brushing1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
472 kJ /
113 kcal
Gordura
4.3 g
Hidratos de carbono
15.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Marzipan
10min
Ripe Banana Ketchup
40min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Cranberry Orange Scones
30min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Amaretti
35min