Dispositivos e acessórios
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Preparação 25min
Total 2h 45min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.8 g
Energia
1747 kJ /
418 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mango Swiss Roll
40min
Red Velvet Cake
1h 20min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Carrot Cake
2h 30min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h
Cappuccino Cake
2h
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2h 20min
Pear Frangipane
1h 30min
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50min