Dispositivos e acessórios
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Preparação 25min
Total 2h 45min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.8 g
Energia
1747 kJ /
418 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Mango Swiss Roll
40min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35min
Coconut cake
1h 20min
Orange Sponge
2h
Peach and Lavender Tartlets
40min
Bundt Cake
1h