Dispositivos e acessórios
Banana Cream Pie
Preparação 1h 45min
Total 4h 15min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
unsalted butter chilled, diced120 g
-
vegetable shortening chilled, diced60 g
-
plain flour280 g
-
caster sugar2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water, cold6 - 8 Tbsp
-
unsalted butter for greasing
Banana Filling
-
orange juice (approx. 1 orange)30 g
-
bananas sliced760 g
-
unsalted butter diced60 g
-
single cream680 g
-
caster sugar140 g
-
egg yolks from large eggs6
-
cornflour4 Tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
unsalted butter60 g
Pie Topping
-
sugar2 tsp
-
whipping cream450 g
-
natural vanilla extract¼ tsp
-
bananas sliced (1 cm) (approx. 1 banana)130 g
-
orange juice (approx. ½ orange)15 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
11 g
Energia
3992 kJ /
954 kcal
Gordura
67 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
89 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
American Classics
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Sweet Rice
1h
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Nougat Biscuits
2h 30min
Pommes Dauphine
2h 10min
Chocolate Coco Bars
1h
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Creamed Corn
30min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Floating islands
40min