Dispositivos e acessórios
Banh bao (steamed pork buns)
Preparação 40min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
535.6 mg
Proteína
14.5 g
Energia
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vietnamese
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wonton wrappers
55min
Soup dumplings (xiao long bao)
26h 50min
Jaffa madeleines
30min
Hot and sour soup
55min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Prawn wontons
2h
Cha gio (spring rolls)
55min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Chocolate volcanos
55min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min