Dispositivos e acessórios
Steamed pork buns (baozi)
Preparação 30min
Total 2h 30min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
275.2 mg
Proteína
6.4 g
Energia
595.6 kJ /
141.8 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Yum Cha
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pull-apart sunshine bread
40min
Pineapple buns
9h 50min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Brazilian cheese puffs
20min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Beef buns
50min