![Homemade nacho chips with cheese sauce Homemade nacho chips with cheese sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA69E348-3415-4676-B1BC-1B22D96D228F/Derivates/B607537C-6D77-499F-A4DF-F2EF058757D8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Nacho chips
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 380 g polenta
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sea salt
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp ground paprika
- 140 g olive oil
- 280 g full cream milk
- 1 tsp Worcestershire sauce
Hot cheese sauce
- 180 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g salted butter
- 50 g plain flour
- 500 g full cream milk
- ½ tsp salt
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1918.2 kJ / 456.7 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 35.3 g
- Gordura
- 25.4 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 786.9 mg
Receitas alternativas
Taleggio cheese sauce
10min
Garlic and herb butter
10min
Curried almonds
25min
Rice pudding
50min
Hollandaise sauce
15min
Pan pizza
30min
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min
Damper with golden syrup butter
40min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20 min
Churros
40min
Traditional Worcestershire sauce
35min