Versões compatíveis
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
Topping
- 100 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
- 100 g Fontina cheese, cut in pieces
- 240 g tinned artichoke hearts (drained weight), quartered
- ground black pepper, to taste
- white truffle oil, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2786 kJ / 665 kcal
- Proteína
- 24.9 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Gordura
- 27.8 g
Receitas alternativas
Pesto Star Bread
2h 50min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 Min
Vanilla sugar
72hod.
Risotto with Parmesan cheese
30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min