Versões compatíveis
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 20 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
Topping
- 100 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
- 100 g Fontina cheese, cut in pieces
- 240 g tinned artichoke hearts (drained weight), quartered
- ground black pepper, to taste
- white truffle oil, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2786 kJ / 665 kcal
- Proteína
- 24.9 g
- Hidratos de carbono
- 75 g
- Gordura
- 27.8 g
Receitas alternativas
Tomato Focaccia
3ч.
Focaccia with onions
2ч.
Peruvian Ceviche
1h 15min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Mushroom-filled Buns
1ч. 20 мин.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Potato and Rosemary Focaccia
2ч. 35 мин.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Beetroot Gravadlax
48 Std. 20 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 мин.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Avocado and Basil Dressing
10min