Dispositivos e acessórios
Twice-baked Fruit Toasts
Preparação 30min
Total 6h 15min
30 slices
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
blanched hazelnuts90 g
-
wholemeal flour120 g
-
plain flour120 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
buttermilk450 g
-
dark brown sugar60 g
-
honey75 g
-
pumpkin seeds65 g
-
medjool dates pitted, thinly sliced75 g
-
raisins50 g
-
dried sour cherries (opcional)45 g
-
orange finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
2.9 g
Energia
408 kJ /
98 kcal
Gordura
3.3 g
Hidratos de carbono
14.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SNACKS ON THE MOVE!
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Chocolate syrup
20min
Pear Paste
10h
Seriously Seedy Crackers
30min
Applesauce Cake
1h 15min
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15min
Apple Butter
1h 30min
Vanilla Sugar
72h
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1h 20min
Date and Bran Muffins
8h 35min