
Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder200 g
-
water plus extra to cover sliced potatoes200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
olive oil50 g
-
plain flour plus extra for dusting350 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coarse salt flakes to taste½ - 1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
543 kcal /
2273 kJ
Proteína
15 g
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
76 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
776 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda