Dispositivos e acessórios
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
736.7 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sumac-spiced Houmous
5min
Cabbage Thoran
20min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Steamed Scallion Rolls
3h
Ratatouille Galette
1h 30min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9h 20min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min