Dispositivos e acessórios
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
736.7 mg
Proteína
7.6 g
Energia
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Gordura
13.4 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
52.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Chinese Five Spice Powder
Nessuna valutazione
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min