Dispositivos e acessórios
Fried Wontons
Preparação 45min
Total 45min
24 pieces
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.3 g
Energia
284 kJ /
68 kcal
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mee Soto
1h 10min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 30min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1h 30min
Prawn Toast
35min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min