Dispositivos e acessórios
Red Thai Curry Paste
Preparação 5min
Total 25min
1 jar
Ingredientes
-
water50 g
-
dried chillies deseeded8
-
white peppercorns3 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
garlic cloves15
-
shallots60 g
-
fresh coriander roots only4 sprigs
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh galangal (lengkuas)20 g
-
kaffir lime zest only½
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
salt10 g
-
cooking oil80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
4047 mg
Proteína
24 g
Energia
5263 kJ /
1258 kcal
Gordura
92 g
Fibra
36 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Toasted Peanuts
20min
Nyonya Spice Paste
15min
Red Thai Curry Paste
25min
Sambal Belacan
10min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Thai Green Curry Paste
15min
Mutton Peratal
1h 25min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Nyonya Spice Paste
15min
Nyonya Chicken Rendang
45min