
Dispositivos e acessórios
Salt-free Chicken Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)300 g
-
mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Nutrição por 20 g
Energia
31.3 kcal /
130.9 kJ
Proteína
3.9 g
Gordura
0.9 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.2 g
Sódio
20.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Love at First Bite
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda