Salt-free Chicken Stock Paste

Salt-free Chicken Stock Paste

4.8 16 avaliações
Preparação 20min
Total 50min
400 g

Ingredientes

  • chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)
    200 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only
    4 sprigs
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1
  • coriander seeds
    5

Nutrição por 20 g

Energia 31.3 kcal / 130.9 kJ
Proteína 3.9 g
Gordura 0.9 g
Hidratos de carbono 2.2 g
Fibra 0.8 g
Gordura saturada 0.2 g
Sódio 20.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...