Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1140 kJ /
271.5 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom Fettuccine
Nenhuma avaliação
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Nenhuma avaliação
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Steak Tartare
15min
Caesar Salad
30min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Steak tartare
30min
Calamares a la Americana
50min