Dispositivos e acessórios
Steak tartare
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
spring onions/shallots trimmed40 g
-
pickled capers drained1 tsp
-
pickled cucumber (approx. 60 g)1
-
lemon juice1 tsp
-
olive oil2 tsp
-
soy sauce½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)250 g
-
egg yolks room temperature4
-
bread to serve
-
mixed salad greens to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
839.3 mg
Proteína
20.3 g
Energia
1140 kJ /
271.5 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Gefilte Fish
1h 10min
Steak Tartare
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Veal involtini
35min
Steak tartare
30min
Mussels in coconut milk
25min
Sabayon
15min
Tuna Tartare
40min