Dispositivos e acessórios
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
parsley leaves washed and dried4 - 5 sprigs
-
Parmesan cheese (opcional) or other cheese20 g
-
garlic clove (opcional)1
-
onion cut into pieces (3-4 cm)20 g
-
celery stalks cut into pieces (3-4 cm)80 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)40 g
-
fresh basil washed and dried3 - 5 leaves
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggs2
-
salt1 level tsp
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
2 slice cheeseham, cooked (opcional)1 slice
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.5 g
Energia
2704 kJ /
646 kcal
Gordura
23.8 g
Hidratos de carbono
89 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Gazpacho
1h 15min
Arabian ice cream
10h 25min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15min