
Dispositivos e acessórios
Muhamara dip
Preparação 5min
Total 5min
450 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread in pieces40 g
-
red pointed peppers roasted, cut into pieces, skin and seeds removed (see tip)350 g
-
garlic cloves2 - 4
-
shelled walnuts75 g
-
pomegranate molasses2 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed adjust to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes (opcional)1 tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
fresh parsley or mint leaves, to garnish
Nutrição por 450 g
Energia
1886 kcal /
7891 kJ
Proteína
18.1 g
Gordura
172.6 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça

The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional