Dispositivos e acessórios
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Preparação 35min
Total 7h 20min
4 portions
Ingredientes
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies stems removed, halved4
-
dried bird's eye chillies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
44 g
Energia
3317 kJ /
792 kcal
Gordura
66 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green Curry Chicken
55min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Tandoori Marinade
10min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Indochine Chicken Salad
1h 20min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Butter Chicken
50min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min