Dispositivos e acessórios
Lamb Keema with Peas
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves5
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste1 - 2
-
onions quartered150 g
-
ghee30 g
-
cloves6
-
cinnamon stick small1
-
black peppercorns6
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala (opcional)1 Tbsp
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
water200 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) lamb or beef, crumbled½
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
frozen green peas150 g
-
garam masala (opcional) or to taste1 Tbsp
-
fine sea salt (opcional) or to taste1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30.7 g
Energia
1897 kJ /
454 kcal
Gordura
28 g
Hidratos de carbono
19.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Korma
4h
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Chapatis
1h 30min
Chicken Saag
50min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Chicken Akhni
1h 30min
Kofta Curry
1h 10min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Prawn Bhuna
30min
Beef Madras
1h 30min