Dispositivos e acessórios
Lemon Meringue Pie
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
plain flour340 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon Filling
-
sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin of 1 and 130 g juice3 - 5
-
medium eggs 4 separated5
-
unsalted butter diced100 g
Meringue Topping
-
sugar160 g
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
521 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Meringue Topped Mince Pies
55 Min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Lemon Delicious
50 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Shortcrust Pastry
5 Min
Apple sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Custard
15 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min