Dispositivos e acessórios
Lemon Meringue Pie
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
plain flour340 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon Filling
-
sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin of 1 and 130 g juice3 - 5
-
medium eggs 4 separated5
-
unsalted butter diced100 g
Meringue Topping
-
sugar160 g
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
521 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon meringue tart
2h 30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Peach Pavlova
5h 30min
Fresh Pasta Dough
1h
Shortcrust Pastry
5min
Profiteroles
2h 15min
Rustic Bread
2h
Quiche Lorraine
45min
Apple Rose Tart
1h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Frangipane Cake
1h 45min