![Cauliflower and Broccoli Gratin Cauliflower and Broccoli Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C0D3846-FCE4-476D-8C67-BA5B3EE70697/Derivates/B652AB2C-DEF5-4342-8AD7-F4D4D7148E39.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread, torn in pieces (approx. 100 g)
ou 100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley, (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter, cut in pieces
ou 40 g olive oil, cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water, for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1027 kJ / 245 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 15.7 g
- Gordura
- 14.7 g
Receitas alternativas
Cauliflower Cheese
50min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Apple sauce
20min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 Std. 30 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Vegetable Soup
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cottage Pie
1h 10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min