Dispositivos e acessórios
Mushroom Parmentier
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Gratin
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
ground almonds30 g
-
breadcrumbs30 g
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh wild mushrooms sliced500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (2 cm)600 g
-
whole milk300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.01 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
19.37 g
Fibra
3.84 g
Hidratos de carbono
22.46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min