Dispositivos e acessórios
Vegetable pasta sauce
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh tomatoes, cut in quarters500 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (opcional) leaves only, chopped1 - 2 Tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
506 kJ /
121 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Vegetable Soup
35min
Indian Vegetable Curry
50min
Potato Curry
12h 50min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Vegetable pasta sauce
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Tomato Sauce
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min