Dispositivos e acessórios
Vegetable Tart
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Edam cheese cut in pieces100 g
-
bread torn in pieces200 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves20 g
-
80 g margarinesalted butter soft80 g
-
carrots cut in pieces300 g
-
leeks halved then finely sliced200 g
-
olive oil30 g
-
fresh mushrooms halved if large200 g
-
plain yoghurt240 g
-
large egg1
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives snipped, for garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1381 kJ /
330 kcal
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetable Stroganoff
30min
Pea Quiche
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Pumpkin Quiche
2h 5min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min