Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 hrušky, oloupané, napůl, bez jádřince
- 40 gramů loupaných vlašských ořechů
- 200 gramů čerstvého sýru, např. lučina
- 3 čajové lžičky sladké červené papriky, plus na posypání
- 1 špetka soli
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 945 kJ / 226 kcal
- Proteína
- 7.1 g
- Hidratos de carbono
- 19.8 g
- Gordura
- 13.1 g
- Fibra
- 6.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min
Pomerančovo-brusinkové muffiny
30 min
Kokosovo-mandlové sušenky
25 min
Portugalská zelená vejce
Nenhuma avaliação
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Nenhuma avaliação
Granolové tyčinky s makadamovými ořechy a brusinkami
1h 30min
Hrušky v červeném víně
Nenhuma avaliação
Bob čorba
13h 15min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Nenhuma avaliação
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Tuřínová polévka se sýrovými knedlíčky
50min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 min