Dispositivos e acessórios
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Preparação 45min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26 g
Energia
1461 kJ /
350 kcal
Gordura
12 g
Fibra
7.6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Coconut Dream
10min
Vanille yoghurt
12h 20min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Beef laab
1h 5min
Pekingeend
45min
Loempia’s
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min