Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g castraveți murați, tăiați bucăți
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 60 g unt, nesărat sau sărat
- 40 g zahăr
- 4 lingură cu vârf pudră de curry (40 g) (ex. pudră de curry de Zanzibar sau Madras)
- 1000 g pulpă de roșii, din conservă
- 500 g ketchup
- 70 g piure de roșii (concentrat)
- 2 lingurițe sare
- 2 lingurițe sambal oelek (20 g)
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de carne
ou 1 cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 20 g oțet de fructe
- Nutrição
- por 1 borcan
- Energia
- 1680 kJ / 401 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 6.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ciabattine
3h 30 min
Fagure de miere
1 godz. 30 min
Foie gras de rață
72hod.
Jeleu de struguri
Nenhuma avaliação
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2h 20 min
Cocktail cu ceai negru și rom
1 godz. 30 min
Băutura îndrăgostiților
Nenhuma avaliação
Lichior de caise
30 min
Tarte cu legume de primăvară
1h 10 min
Brioșă
5h
Gem de fructe tradițional
55 min
Ketchup
1h 15min